Ta Med Utseendet Ditt Sammen Med Smykker

Smykker er mer enn et enkelt kjøp, det er en investering i edle metaller og edelstener og et oppkjøp av arvegods i generasjoner fremover. Hvis du har tenkt å få mest mulig ut av investeringen din, er det flere ting du trenger å vite om å kjøpe og eie smykker. Denne artikkelen tjener til å gi deg denne kunnskapen.

Prøv å ikke bade eller svømme i dine fine smykker. Mange ganger kan typen vann (hard versus myk) sprute og bære metallsmykker eller flekke steinen. Det finnes også kjemikalier som klor som finnes i mange svømmebassenger som kan slå steiner og dårlig flekk metall smykker.

Hvis du har et rundt ansikt, holde seg borte fra lange hengende øredobber. Slike øredobber generelt gjøre ansiktet ditt ser avrundet og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger å kjøpe små hengende øredobber eller Stud øredobber for et utseende som forbedrer din runde ansikt og funksjoner.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som en gave, bør du vurdere personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs de kan foretrekke mer grunnleggende stykker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette bør gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykker.

Pass på at du har en sølv polering klut på hånden for sølv smykker. Alle sølv tarnishes, så en polering klut vil hjelpe deg raskt og enkelt, har sølv smykker ser ut som nye uten å måtte håndtere stinkende, rotete sølv polish. Du kan kjøpe en polering klut for ca $ 5.

Når du gir et smykke til en betydelig annen, et flott tips å følge hvis du ikke er trygg på dine observasjonsevner er å spørre venner eller familiemedlemmer av dine betydelige andre deres meninger om hva slags smykker du bør kjøpe. Hvis du gjør dette, vil du ha vist din betydelige andre at du gjorde en genuin innsats for å gjøre øyeblikket spesielt.

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, mesteparten av tiden kan du gjøre en større uttalelse med mindre. Velg dristige, dramatiske stykker, men begrens deg til å bruke en eller to om gangen. Et sofistikert par lysekrone øredobber kan sette av et antrekk på egen hånd, og noen ganger en prangende cocktail ring er den eneste glitter du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Å ta vare på smykker er en av de viktigste aspektene ved å eie fine stykker. Dette kan virke veldig vanskelig, men med riktig informasjon er det veldig enkelt å opprettholde selv de fineste stykkene. Forsikre deg om at du er riktig informert før du prøver å rengjøre eller polere noen stykker.

Som du nå vet, det er en myriade av ting å vite om å kjøpe og eie smykker. Å få mest mulig ut av investeringen din gir deg ikke bare rikdom, men lar deg også passere ned høy kvalitet arvegods i generasjoner. Hvis du enkelt følger tipsene fra denne artikkelen, vil du være sikker på å få mest mulig ut av smykker.